Close sidebar
Close sidebar

A aparut prima fotografie cu locul de veci al Regelui Mihai! Uite cum arata cavoul in care nu are voie nimeni sa intre timp de 40 de zile de la inhumarea suveranului!

Regele Mihai a fost inmormantat, pe 16 decembrie 2017, la Curtea de Arges.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Regele Mihai a decedat pe 5 decembrie 2017, in Elvetia, trupul sau neinsufletit fiind adus ulterior in tara, inmormantarea avand loc pe 16 decembrie, la Curtea de Arges, in noua capela regala.

Regele a fost inmormantat langa Regina Ana, iar Casa Regala a Romaniei a anuntat ca nimeni nu va putea sa viziteze cavoul timp de 40 de zile de la inhumarea acestuia. Totusi, cineva din anturajul Casei Regale a intrat si a facut o fotografie cu locul de veci al Regelui, pe lespede fiind depuse o icoana si o coronita din flori albe.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Casa Regala a Romaniei a ridicat recent, la Curtea de Arges, o Catedrala Arhiepiscopala si Regala, chiar la intrarea in manastire. Capela a fost construita cu sprijinul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului. In biserica veche de la Curtea de Arges odihnesc Domnitorul Neagoe Basarab, Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand I si Regina Maria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI