Tammy Anderson este o britanica in varsta de 33 de ani care se pregatea sa aduca pe lume un baietel. Din pacate, fericirea nu a durat mult pentru Tammy si partenerul ei. Tanara a suferit un avort spontan in timp ce se afla acasa. Ea a sunat imediat medicul care ii monitoriza sarcina, care i-a spus sa ia bebelusul mort si sa vina cu el de urgenta la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un politist de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava- Omul legii a fost injunghiat de mai multe ori de catre un tanar de 24 de ani

Tammy a invelit trupul fara viata al baietelului intr-o paturica, l-a pus in geanta si a plecat imediat la spital.
"L-am invelit pe Archie intr-o paturica si l-am bagat in geanta. Nu am putut sa il privesc.

Tot ce imi doream dupa aceasta experienta traumatizanta era sa stau acasa cu copilul meu, nu sa sa merg intr-un loc public", spune Tammy.

Odata ajunsa la spital, tanara a avut parte de un tratament groaznic din partea cadrelor medicale, care nu au tinut cont de starea in care se afla Tammy si nici de faptul ca in geanta ei se afla trupul neinsufletit al unui bebelus.

"In timp ce stateam in sala de asteptare, mi s-a facut rau. Eram speriata si tremuram... la un moment dat am rugat un angajat al spitalului sa ma ajute. Nu m-au tratat ca pe o fiinta umana, nu mi-au aratat deloc respect si nici compasiune", spune tanara care cere ca personalul medical care a obligat-o sa astepte mai bine de trei ore cu bebelusul mort in geanta sa fie tras la raspundere, scrie Mirror.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si