Dana și Carl Twindale, din Hull, Marea Britanie, s-au cunoscut la o înmormântare. La scurt timp au devenit un cuplu și s-au mutat împreună. Câteva luni mai târziu deja își jurau iubire veșnică.
Au divorțat, în 2014, dar nu au putut sta unul fără celălalt prea mult timp, așa că s-au împacat dar lucrurile nu aveau să fie prea roz.

În luna iulie, Dana a dispărut de acasă.

A plecat într-o vacanță luxoasă, în Spania. Femeia nu s-a putut abține și a postat o fotografie de la piscina hotelului în care era cazată. Câteva ore mai târziu, avea cătușe la mâini.

Citeste si: A rămas blocat când a privit-o. Reacția comentatorului sportiv

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Vezi cum se simte vedeta

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Se pare că femeia nu avea tocmai un mod corect prin care făcea bani. Ani la rând, femeia a escrocat cupluri, firme de catering, muzicieni și chiar și foști iubiți, pretinzând că este organizator de evenimente.

Carl susține că nu a bănuit nicio clipă că partenera sa era o hoață.

„Ultimii șapte ani au fost o minciună. Abia acum am înțeles că nu știam ce fel de om aveam lângă mine...Mă simt de parcă m-am trezit dintr-un vis. Nu mai am cum să recuperez acea perioadă din viața mea, plâng de fiecare dată când mă gândesc la asta”, a declarat bărbatul.

Citeste si: Anunț Facebook: „Nu se va mai permite conţinutul despre autovătămare şi sinucidere”

Citeste si: Tragedie într-o familie din Suceava. Un copil a murit după ce s-a înțepat într-un cui. Mama sa l-a dus la spital însă medicii l-au lăsat să plece acasă

„Nu vreau să fiu considerat vreun martir. Vreau dreptate pentru toate persoanele pe care le-a escrocat”, a adăugat acesta.

Ancheta este în plină desfășurare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si