Close sidebar
Close sidebar

A cumparat suc expirat de la un supermarket din Bucuresti si l-a consumat instant. Ce au spus reprezentantii magazinului cand au vazut ca tot raftul era plin de produse expirate!

"Daca va imbolnaviti, va putem plati tratamentul". Asa suna reactia tragi-comica pe care au avut-o reprezentantii unui hypermarket din Capitala dupa ce un client a realizat ca tocmai bause o cutie intreaga de suc expirat. I-au oferit si un voucher de 5 lei, adica exact cat a costat produsul. Mai grav este ca, aproape intreg sortimentul de la raft, depasise deja termenul de consum. ##VIDEO16448##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Patania omului este din 2 august anul acesta, cand, insetat, a mers in hipermarket pentru a-si cumpara o cutie de suc de coacaze.  Nu s-a gandit o secunda ca licoarea ar putea fi expirata, mai ales ca gustul era neschimbat. Abia dupa ce a golit recipientul, ochii i-au cazut pe termenul de valabilitate.

Socat, barbatul a facut cale-ntoarsa si a luat la rand tot raftul cu sucuri. Ce a gasit l-a lasat fara cuvinte.

O reprezentanta a magazinului vine la biroul de relatii cu clientii, unde barbatul cerea explicatii! Pret de cateva minute bune, poarta o discutie telefonica, probabil cu managerii sai. Nu stim exact care au fost replicile, dar, la final, femeia isi pune tarana in cap. "Totul e expirat. Stati o secunda, ca eu nici nu stiu ce solutie sa va ofer la treaba asta.
N-am mai intalnit cazuri din astea, credeti-ma."
, spune femeia.

Iar continuarea este… de poveste. "Nicio scuza nu cred ca va incalzeste pe dumneavoastra cu nimic. Doamne fereste, sa nu patesc ceva. In cazul in care patiti ceva, si eu nu-mi doresc treaba asta, noi va putem plati tratamentul, fara niciun fel de problema.", i-a transmis angajata.

Ei, parca pe asta n-am mai auzit-o pana acum.
Saracul om face si el haz de necaz si spune ca ar prefera sa nu aiba nevoie de banii hipermarketului. Doar pe cei pe care i-a platit pentru sucurile expirate.

Am cerut si noi un punct de vedere reprezentantilor lantului de magazine, dar, pana in acest moment, nu am primit niciun raspuns.

Speram ca nici clientul patit nu a avut nevoie de vreun ban de tratament.

Asadar.... Stiti vorba: "frica pazeste bostanaria"! Mai bine verificati termenul fiecarui produs alimentar pe care il cumparati, indiferent de magazin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI