Close sidebar
Close sidebar

A dansat dezbrăcată într-o fântână

O femeie a fost filmată în timp ce dansa dezbrăcată într-o fântână de la faimosul Caesars Palace din Las Vegas, în fața trecatorilor.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Identitatea femeii care a dansat în fântâna de la Caesars Palace nu este cunoscuta si nici motivul pentru care aceasta era complet dezbracata.

Citeste si: Un bărbat și-a pus capăt zilelor din cauza ratelor

Citeste si: Un băiețel de 2 ani a murit după ce tatăl a leșinat peste el

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citeste si: Dispariția misterioasă a femeii din Slatina

Citeste si: Bătaie de joc! Câți lei a cerut un taximetrist din București pe o cursă de 6 km

Reprezentanții securității de la Caesars Palace au refuzat să precizeze când a avut loc incidentul, iar poliția din Las Vegas a transmis că nu au fost făcute arestări în acest caz.
Un trecator a filmat toata scena si a publicat filmuletul pe internet, generand numeroase reactii.
„Aceasta este dovada că ceea ce se întâmplă în Vegas nu rămâne în Vegas”, „Unii oameni pur și simplu nu pot face față în Las Vegas” și „Nimic de văzut aici – doar o zi normal în Vegas”, au fost câteva dintre comentariile publicate în legătură cu acest incident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI