Close sidebar
Close sidebar

A fost ales cel mai chipes roman! Mr World Romania este absolvent al unei facultati de Business

Ion Garaba, un tanar de 23 de ani nascut in Republica Moldova, a fost ales Mr World Romania 2016 si va reprezenta tara noastra in competitia internationala din Marea Britanie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul va reprezenta Romania in competitia Mr World 2016, care se va desfasura in Manchester, Marea Britanie, in perioada 8- 20 iulie 2016. Ion Garaba, care are dubla cetatenie romana si moldoveneasca, va fi unul dintre cei 55 de concurenti pentru trofeul ravnit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Ion Garaba este absolvent al Facultatii de Business din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova si vorbeste trei limbi straine: rusa, engleza si italiana.

De un an, tanarul locuieste la Londra, unde este antrenor personal la o sala de forta, dar isi doreste ca in viitorul apropiat sa se mute in Statele Unite ale Americii, unde sa activeze tot in domeniul fitness-ului.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI