O tanara mama a trait cativa ani cu frica mortii, dupa ce a aflat ca are cancer de piele, iar doctorii i-au spus ca va trebui sa o opereze si sa spere ca boala nu se va raspandi in organismul femeii de doar 28 de ani. Dupa doi ani de la diagnosticare, Leeanne Prentise a impartasit tragedia prin care a trecut si isi doreste sa previna pe toata lumea despre cat de periculos este sa te expui la soare fara crema de protectie.

Femeia adora sa faca plaja si sa isi bronzeze pielea atunci cand mergea in concedii, dar nu folosea protectie solara. La un moment dat a observat ca o alunita a inceput sa isi schimbe aspectul si si-a amintit ca in zona respectiva suferise o arsura solara atunci cand statuse la plaja. Leeanne Prentise a mers la medic si a primit diagnosticul devastator ca are cancer de piele! Din fericire, doctorii i-au operat la timp alunita canceroasa, insa femeia ar fi putut sa isi piarda viata daca ar fi intarziat cu vizita la medic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tanara mamica a trait cu emotii cumplite o perioada destul de lunga, un an de zile, dupa operatie si mergea la controale periodice pentru ca medicii sa vada daca boala necrutatoare se raspandeste.

Dupa doi ani de la operatia pe care a suferit-o, femeia vrea sa atentioneze despre pericolul care ne paste cand stam la soare fara protectie solara si nu ii vine sa creada cat de ignoranta a fost despre propria ei viata.

sursa: thesun.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si