Chloe Ayling este din Marea Britanie si este fotomodel. Ea a fost pacalita ca va merge la o sedinta foto la Milano, insa, de fapt lucrurile s-au petrecut altfel. Ajunsa acolo, ea a fost drogata si rapita, cu scopul de a fi vanduta intr-o licitatie pe internet. Ea s-a trezit legata de maini si de picioare si supravegheata in permanenta ca sa nu scape.

In zilele in care a fost sechestrata, tanara si-a pus in aplicare un plan demn de scenariul unui film.

Ea a inceput sa se apropie de unul dintre agresori, un polonez care traieste in Marea Britanie, alaturi de care a dormit in pat.

„Cu cat vorbeam mai mult, cu atat ne apropiam mai mult, iar cand mi-am dat seama ca incepe sa ma placa, stiam ca trebuie sa folosesc acest lucru in avantajul meu”, a declarat Chloe, potrivit BBC.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un moment dat polonezul a intrebat-o daca isi doreste sa aiba o relatie cu el. "M-am gandit ca e sansa mea sa scap", a spus tanara.

In cadrul interviului, Chloe a declarat ca s-a temut in fiecare secunda ca va muri.

Presa italiana a sugerat vaca ea si-a inscenat rapirea, ba mai mult s-au ridicat multe semne de intrebare asupra viersiunii oferite de ea.

Polonezul a fost arestat. In apararea sa, el a declarat ca a cunoscut-o pe Chloe inainte sa o rapeasca si s-a indragostit de ea. El a mai spus ca a vrut sa atraga atentia in presa pentru a o ajuta astfel sa devina cunoscuta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si