Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, colonelul stefan Stoian, trupul tinerei de 19 ani a fost gasit de politistii de la Transporturi Navale Galati, in zona lor de competenta.

Marti dupa-amiaza, trei tinere au intrat in Dunare, in zona Plaja Lipoveneasca, in judetul Braila. Una dintre ele a inaintat prea mult si, necunoscand zona, a fost trasa de curenti. Cea de-a doua ar fi incercat sa o salveze, insa si ea a cazut victima curentilor puternici.

In acelasi pericol a fost si a treia tanara, de 23 de ani, insa aceasta a fost vazuta la timp de catre un pescar si salvata.

Cele doua adolescente luate de ape erau verisoare si erau din municipiul Braila.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cautarea celor doua fete, in varsta 16 si 19 ani, a inceput marti dupa-amiaza, fiind sistata la lasarea intunericului si reluata miercuri dimineata, cand pompierilor si scafandrilor din Braila li s-au alaturat scafandri din Constanta.

Joi dimineata, trupul uneia dintre adolescente a fost observat la suprafata apei de un localnic care a anuntat autoritatile.

In zona in care cele doua tinere au mers la scaldat apa nu are o adancime constanta, fiind gropi care pot fi periculoase si pentru cei mai buni inotatori.

"In Dunare scaldatul este interzis deoarece sunt foarte multe gropi, praguri, de aceea, chiar daca se considera foarte buni inotatori, ramanem la recomandarea de a nu se avanta in larg pentru a preveni orice situatie neplacuta", declara, miercuri, purtatorul de cuvant al ISU Braila, colonelul Stefan Stoian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si