Ei considera ca aceasta pilula ar putea transforma in totalitate viata persoanelor care nu sunt capabile sa efectueze exercitii fizice din cauza unor probleme de sanatate sau a unui handicap fizic, insa ar face fericite si persoanele lenese precum corporatistii.

Potrivit descopera.ro, pilula a fost testata pe soareci. Cei carora le-a fost administrata pilula au alergat 270 de minute pana au fost extenuati, iar cei ce nu au primit pastila au alergat 160 de minute inainte de a-si atinge limita fizica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cresterea rezistentei a fost acompaniata de alte beneficii fizice, soarecii testati timp de opt saptamani au reusit sa acumuleze mai putina grasime si sa controleze nivelul de zahar din sange. Pastila are efecte benefice si asupra persoanelor diabetice.

In timpul testelor, medicamentul a schimbat activitatea a 1000 de gene. Majoritatea genelor au devenit mult mai active in procesul de ardere a grasimilor. in timp ce alte gene au fost suprimate, inclusiv acelea care transforma zaharul in energie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si