Sa-i ia sau sa nu-i ia? Aceasta-i intrebarea pe care si-a pus-o aradeanul ispitit de portofelul umplut pana la refuz cu bani.

„M-am uitat o secunda si m-am uitat ca-i plin cu bani!”, dezvaluie barbatul.

Cu biserica intr-o parte si cu postul de politie in cealalta, barbatul a ales calea cea dreapta.

„M-am uitat in stanga, in dreapta, am vazut ca e portofelul plin cu bani, mi-a batut inima tare, am avut emotii, si am spus, m-am uitat sus la Dumnezeu "ma, nu-s banii mei. Nu e cinstit”, povesteste Caldaras Bailar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gestul sau i-a impresionat pana si pe cei din politia locala, obisnuiti mai degraba cu furturile, decat cu astfel de ispravi. Unde mai pui ca in interiorul portofelului se afla si o suma considerabila: 650 de euro si 3 mii de lei.

Portmoneul pierdut a ajuns in buzunarul proprietarului, dar sa nu credeti ca barbatul care l-a gasit nu a avut si o pretentie in schimbul gestului sau, acum, in prag de sarbatori.

A VRUT CEVA IN SCHIMB

M-a intrebat daca am vreau vreo recompensa. I-am spus ca nu vreau nimic, doar sa ia trei plase de mancare si sa le duca oamenilor saraci”, a declarat barbatul.

„Am si facut gestul ala, sa duc ceva cadouri la cineva care e institutionalizat. Am mers si am luat ceva de la magazin si am dus doua plase cu fructe, mancare.

Asta a fost dorinta lui, ii multumesc si ii transmit pe calea asta "sarbatori fericite”, a declarat proprietarul portofelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si