A purtat o pereche de adidași, cumpărați second-hand, și a căpătat o boală contagioasă de piele, scabia. Femeia de 29 de ani a declarat că va continua să cumpere articole second-hand, chiar dacă s-a ales cu o boală de piele.

Afecțiune extrem de contagioasă a pielii

Becca Maddon a cumpărat o pereche de adidași second-hand, online. După prima purtare, femeia s-a ales cu erupție cutanată severă la picioare și glezne.

Femeia a mărturisit că, în ciuda bolii de piele contactate, va continua să cumpere articole second-hand.

Femeia a mărturisit că, în ciuda bolii de piele contactate, va continua să cumpere articole second-hand.

[Sursa foto: The Sun]

Aceasta a crezut că este eczemă, declarând că are această problemă a pielii, însă când a văzut că situația se agravează a contactat imediat un medic.

Boala de piele preluată de femeie după ce a purtat o pereche de adidași second-hand este scabia. Aceasta este cauzată de acarienii mici, care pătrund în piele și depun ouă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Când m-am trezit dimineața după ce am purtat pantofii, am observat o mică erupție roșie pe picior. Uneori am eczemă pe față, așa că am crezut că acesta este același lucru. Mi-am pus doar niște cremă pentru eczemă pe picior. Dar în următoarele două zile erupția s-a agravat. Am luat antihistaminice și apoi am început să observ petele roșii care îmi ridică picioarele. M-am speriat că locuința mea ar putea fi plină de scabie, dar, din fericire, nimeni din familia mea nu a apărut cu erupții cutanate”,

a declarat femeia.

A luat scabie după ce a purtat o pereche de adidași, second-hand.

A luat scabie după ce a purtat o pereche de adidași, second-hand.

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: VIDEO- Ce înseamnă să faci styling? „Styling înseamnă de la a combina hainele într-un mod mai interesant până la a pune accesoriile potrivite”

"Voi continua să cumpăr"

După pățania făcută, femeia a declarat că va continua să cumpere haine second-hand, online. Aceasta a adăugat că va face o schimbare în modul de achiziționare-purtare.

După ce îi vor fi livrate, articolele vor fi spălate și apoi purtate, pentru a evita preluarea altor bacterii.

Declarația halucinantă a femeii: "Voi continua să cumpăr"

Declarația halucinantă a femeii: "Voi continua să cumpăr"

[Sursa foto: The Sun]

„Adidașii nu miroseau ciudat sau nimic, așa că nu i-am spălat înainte de a-i purta. Voi continua să cumpăr haine și genți, dar mă voi asigura că le dezinfectez înainte de a le purta”, a mai declarat Becca Maddon.

Citește și: VIDEO- Ținutele animal print, mereu la modă. Imprimeurile „tip leopard” vor rămâne întotdeauna în atenția designerilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si