Close sidebar
Close sidebar

A mers la medic pentru că se simțea mereu obosită și a aflat că mai are 72 de ore de trăit

O femeie de 56 de ani, din Marea Britanie credea că este obosită din cauza stresului și a programului încărcat, dar doctorul i-a zis că mai are 3 zile de trăit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tatăl ei a murit de curând, iar ea se chinuia cu munca, cu copiii și cu instruirea pentru viitoarea ei meserie, de asistentă medicală. Când doctorii au trimis-o să facă analizele de sânge a aflat însă ceva cumplit.

Citeste si: Cântăreţul mexican José José a murit la vârsta de 71 de ani

A mers la doctor și i-a zis că mai are 3 zile de trăit

Femeia a fost diagnosticată cu hepatită autoimună, o afecțiune care provoacă mișcorarea ficatului. A fost pusă pe o listă de transplant, dar speranța de viață pe care i-au dat-o medicii a fost una minimă: 72 de ore.

Povestea șocantă a unei femei care se simțea tot timpul obosită

După numai o zi, Diana a aflat că există un donator.Transplantul a decurs bine, dar femeia a avut nevoie de un an pentru a-și reveni cu adevărat după operație.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Tânărul de 21 de ani din Prahova, principalul suspect în cazul crimei din Șotrile, și-a recunoscut imediat fapta

Din fericire, a reușit o recuperare completă și a reușit să își reia și participarea la competițiile de ciclism pentru amatori.

Acum, Diana Higman duce o viață normală alături de familia ei.

Citeste si: O cântăreață de muzică populară a suferit un grav accident în Grecia. Femeia are acasă 3 copii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI