Close sidebar
Close sidebar

Incident neașteptat la o secție de votare. Un bărbat a leşinat, iar medicii au constatat decesul

Un bărbat a leşinat într-o secţie de votare din sectorul 3 al Capitalei, după ce i s-a făcut rău, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite să constate decesul acestuia.

Georgiana Balaban,

Deces fulgerător la o secție de votare. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, incidentul a fost sesizat printr-un apel la 112, prin care s-a anunţat că, într-o secţie de votare din Sectorul 3, un bărbat a acuzat o stare de rău şi a leşinat.

"La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul", a arătat Sarca.

A mers la vot și a murit. Cazul șocant al unui bărbat

Trupul neînsufleţit a fost ridicat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

A mers la vot și a murit. [Sursa foto: google]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cum vor vota cetățenii din localitățile carantinate? Vor mai completa sau nu o declarație pe proprie răspundere?

Citeste si: Prezența la vot la Alegerile Parlamentare 2020 Live Update. 19,79% din români au votat până la ora 15:00. Date BEC

În Bucureşti, aproximativ 3.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alte forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne acţionează pentru buna desfăşurare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

3.575.776 de persoane s-au prezentat la vot, până la ora 15.

În Capitală, un număr de 354.605 de persoane au mers la votare. Reprezentând 19,65% din populație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI