Close sidebar
Close sidebar

A murit deputatul PNL Corneliu Olar. Parlamentarul de Alba avea 62 de ani

Parlamentarul PNL Corneliu Olar a murit la vîrsta de 62 de ani, după o luptă cu o boală incurabilă.

Diana Bostan,

Deputatul PNL, Corneliu Olar s-a stins din viață.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultima perioadă, Corneliu Olar a fost internat într-un spital din București, dar de curând a fost transferat la Alba, pentru a fi mai aproape de familie.

Parlamentarul PNL suferea de o boală incurabilă

„Cu adâncă tristețe vă anunțăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moților. Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Țara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă. Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moților”.

Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis colegii săi de la PNL Alba.

Citeste si: Moment greu pentru Gabi Torje. A murit tatăl său. "Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară"

Cine a fost Corneliu Olar

El s-a născut pe 18 aprilie 1959, în comuna Arada, judeţul Alba, Corneliu  ar fi împlinit 63 de ani și era în politică de 30 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

La alegerile locale din 1992 a câştigat un mandat de consilier local al comunei Horea (candidând independent), pentru ca alegerile din 1996 să îi aducă fotoliul de primar al localităţii, pe care l-a ocupat timp de 12 ani (până în anul 2008), când a candidat pentru un mandat de deputat pe listele PDL (partid la care a aderat din 2003), devenind astfel deputat de Alba, în colegiul uninominal numărul 5 (Apuseni – Teiuş).

În 2012, a pierdut alegerile în colegiu, în favoarea candidaţului PSD, dar a revenit în Parlament, în 2016, fiind primul pe lista PNL Alba pentru Camera Deputaţilor. La alegerile din 2020 a câștigat un nou mandat de deputat pe listele PNL Alba.

Citeste si: Fondatorul unui brand cunoscut de magazine și farmacii a decedat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI