Close sidebar
Close sidebar

A murit Ilie Micolov. Artistul s-a stins din viata dupa o lunga suferinta

Ilie Micolov s-a stins din viata astazi. Artistul se lupta cu problemele de sanatate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilie Micolov este un cantaret roman de muzica usoara. Artistul este cunoscut pentru slagarul "Dragoste la prima vedere". Artistul s-a stins din viata in urma unei lupte grele cu o boala apriga.

De profesie economist, Ilie Micolov a fost consilier pe teme muzicale al Radio Romania Actualitati, a aparut in cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tanase" din Bucuresti si a sustinut turnee alaturi de formatia Romanticii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In ultima vreme, Ilie Micolov se confrunta cu mari probleme de sanatate. Suferea de diabet, astm si probleme cardiace. Soarta a facut ca ultima partea a vietii sa o petreaca departe de familia lui, ramasa in Germania, unde artistul emigrase in 1988 si de unde s-a reintors in anii ‘90.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI