Close sidebar
Close sidebar

A murit inecat in lacrimi, cand si-a vazut copilul in sicriu! Tatal tanarului mort in accidentul din Braila n-a suportat chinul! Durerea a fost prea mare pentru el

La doar o zi dupa ce Emilian a murit, intr-un accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Dorobantilor din Braila, tatal sau in varsta de 70 de ani s-a stins si el din viata. Batranul n-a suportat sa-si vada copilul de doar 28 de ani in sicriu, iar din cauza durerii, inima i-a cedat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Emilian Cotoi a murit duminica dimineata, in jurul orei 03:15, dupa ce masina in care se afla, condusa de un prieten care consumase alcool, a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism parcat si apoi s-a rasturnat, scrie cancan.ro.

E jale mare in familia tanarului! La doar o zi dupa tragedie, batranul sau tata a facut infarct. Emilian, care mai are doi frati, nu a fost inca inmormantat. Trupul neinsufletit al tanarului a fost depu la Biserica "Sf. Dimitrie cel Nou" de pe Ramnicu-Sarat, vis-a-vis de TUG.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Emilian si-a filmat moartea
Cu putin timp inainte ca prietenul lui Emilian, Adrian, sa piarda controlul Skodei, tanarul a facut ce fac foarte multe persoane de varsta lui: a facut un live pe Facebook.

Emilian a vrut sa le arate prietenilor plimbarea prin oras, de pe scaunul din dreapta. Ce e cutremurator, insa, este ca Emilia il intreaba pe prietenul sau unde se grabeste, deranjat ca Adrian merge cu o viteza atat de mare.

Tanarul i-a spus ca o lase mai incet, insa prietenul sau i-a raspuns marind turatia motorului.

"Bosoi, las-o incet", sunt ultimele cuvinte care se pot distinge pe inregistarea de 38 de secunde.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI