Close sidebar
Close sidebar

A murit tanti Maria, cea mai bătrână femeie din Văleni! "Mai avea puțin și împlinea 100 de ani"

Doliu în comuna Văleni din județul Vaslui.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai bătrână femeie din localitate, Maria Gandore, a murit cu câteva zile înainte de a împlini 100 de ani.

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

Maria Gandore s-a născut pe 22 martie 1919 în comuna Pungești. A rămas orfană de tată încă de mică, întrucât în timpul războiului, acesta a contactat o boală si a murit. De la 36 de ani, mama sa a rămas văduvă si nu s-a mai căsătorit, dedicându-se în totalitate cresterii celor trei copii. A trăit până la vârsta de 93 ani, si probabil că de la ea Maria a mostenit această genă a longevitătii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Biserica Ortodoxă Română schimbă data la care îl vom sărbători pe Sfântul Gheorghe! Nu va mai fi celebrat pe 23 aprilie!

În ultimele clipe de viață alături de ea a fost o nepoată. "Ne pare rău că a încetat din viată, mai ales că luna aceasta, în martie, trebuia să o sărbătorim.

În urmă cu câteva luni, avusese o problemă la cosul de fum al sobei, dar am reusit să îl desfundăm. Nu stiu exact ce probleme de sănătate a avut, dar vă dati seama că la vârsta dumneai, organismul nu mai functionează ca în tinerete. Probabil si bătrânetea, si vremurile grele pe care le-a prins si-au spus cuvântul", a declarat primarul comunei Văleni, Radu Beligan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI