Close sidebar
Close sidebar

A nins ca în povești în stațiunile montane! Dacă unii s-au bucurat de zăpadă, pentru unii a fost un coșmar!

O ninsoare de cateva minute a acoperit Predealul de zapada. Unii soferi au fost nevoiti sa traga pe dreapta si sa astepte ca ninsoarea sa se opreasca. A nins si la Cavnic, in Maramures, unde partiile sunt numai bune pentru sporturile de iarna.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Drumarii din Predeal au fost pregatiti cu utilajele, inca de seara trecuta. Soferii care au circulat peste noapte au avut ceva probleme.
Pentru localnici insa, astfel de fenomene sunt obisnuite. Iernile la Predeal sunt lungi si grele, spun cei care locuiesc in oras.

In stocurile Directiei de Drumuri Nationale Brasov exista peste 7200 de tone de sare, nisip si clorura de calciu. Dar drumarii le atrag atentia soferilor sa fie si ei pregatiti pentru iarna.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Omatul depus astazi a mai ingrosat si stratul de zapada de pe partiile din Predeal care depaseste, in unele zone, jumatate de metru.
Bucurie e si pe partiile din Cavnic. In nordul tarii este o iarna de poveste, iar asta ii face pe proprietarii partiilor si pe cei ai pensiunilor sa-si frece mainile de bucurie. Turistii vin de peste tot.

Chiar si in timpul saptamanii, pasionatii sporturilor de iarna vin sa se dea cu placa sau schiurile.

Si propietarii pensiunilor din zona spera ca zapada le va aduce in weekend un val de turisti.

Un weekend la partie nu costa mai mult de 500 de lei pentru doua persoane. Sfarsitul acesta de saptamana sunt asteptate cateva mii de turisti la Cavnic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI