La Bâlea Lac a nins în plină vară, iar temperaturile au coborât până la 16 grade Celsius . Turiștii veniți la munte au avut nevoie de un rând de haine în plus pentru a se bucura de scurta plimbare.

Citește și: VIDEO- Bucureștiul arde. La umbră, bucureștenii au îndurat 42 de grade Celsius

Autoritățile recomandă șoferilor să circule cu prudență

Anca Marin, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Dacă vreți să vă bucurați de răcoare, dar și de peisaje spectaculoase atunci tot ce trebuie să faceți este să urcați în inima munților Făgăraș, la cota 2000. La Bâlea Lac, mercurul din termometre a arătat în ultimele zile la orele amiezii doar 17 grade Celsius. Așadar, dacă vă hotărâți să urcați la munte este bine să aveți la îndemână și haine ceva mai groase, și asta pentru că nici în acest weekend nu se anunță temperaturi mari.

Totodată, turiștii care vor să urce la cota 2000, cu mașina, sunt sfătuiți să circule cu prudență și să țină cont de condițiile meteo din zonă.

În plus, șoferii trebuie să ia în calcul și faptul că traficul este restricționat pe timpul nopții între orele 21:00 și 07:00. Considerat cel mai spectaculos drum din lume, Transfăgărășanul atrage în fiecare an mii de turiști din toate colțurile lumii.”, transmite Anca Marin, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si