A nins la Straja,iar turiștii speră că vor putea schia la munte în minivacanța de 1 decembrie.

A nins la Straja

„Veştile nu sunt chiar atât de bune, mai ales din punct de vedere termic. Ar trebui să ne bucurăm de sfârşitul acesta de săptămână care ne aduce temperaturi destul de ridicate – de exemplu în zona Capitalei vom avea temperaturi de 15-16 grade.

Ultima zi a lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie vin cu o uşoară scădere, mai pronunţată pe parcursul zilei de 1 decembrie, când vom avea maxime cuprinse între 3 şi 12 grade, cele mai ridicate valori urmând să se înregistreze în partea de sud-vest a ţării, mai precis în Oltenia. De asemenea, în dimineaţa zilei de 1 decembrie temperaturile vor fi negative în aproape toată ţara. De exemplu în zona Capitalei sunt şanse destul de mari ca minima să ajungă spre minus 4, minus 2 grade Celsius”, a transmis Mirela Polifronie, de la Administrația Națională de Meteorologie.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Vine iarna în România: Cod galben de ninsori şi viscol. Judeţele afectate

Traficul este îngreunat spre munte

Traficul rutier se desfășoară în condiții de aglomerație, sâmbătă dimineața, pe DN 1 Ploiești- Brașov. Polițiștii rutieri recomandă rute alternative.

Pentru DN 1 București- Ploiești- Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:
- București- Autostrada A3- Ploiești- Cheia- DN 1A Brașov;- București- A1- Pitești- Câmpulung- DN 73 Râșnov;
- București- DN

71- Târgoviște- DN 72A- Câmpulung- DN 73 Râșnov;
- București- Târgoviște- DN 71 Sinaia.

Citeste si: VIDEO| Vești îmbucurătoare pentru schiori! Tunurile de zăpadă, puse în funcțiune pe pârtiile din stațiunile montane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si