Ashleigh Munn, o tanara de 24 de ani din Greenock, Scotia, s-a decis sa slabeasca dupa ce ajunsese sa cantareasca mai bine de 100 de kg, fiind nevoita sa foloseasca carje pentru a se deplasa. De-a lungul timpulu, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, asa ca a decis ca e momentul sa faca o schimbare in viata ei.

Munn a postat fiecare pas pe Instagram, asigurandu-se ca mananca doar mancare proaspata si foarte multe fructe si legume.

Iar recent, a renuntat la carne, astfel ca a reusit sa slabeasca aproape 40 de kilograme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Expertii sustin ca e foarte bine sa tii „un jurnal” in care sa notezi tot ce mananci. Acest lucru te va ajuta sa slabesti mai usor, sustin ei, potrivit The Indpendent. Totodata, ei recomanda persoanelor supraponderale sa isi noteze greutatea constant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si