Colegii ei de clasa sunt ingroziti de faptul ca nu o vor mai putea vedea niciodata. Acestia au asezat flori si lumanari pe banca Andradei si au povestit, printre lacrimi si un regret sfasietor, despre fata si despre cum trebuiau sa se distreze in doua saptamani la banchet.

Cele doua prietene au plecat joi dimineata de la liceu pentru a-si cumpara rochie de bal, desi diriginta nu a fost de acord.

Mama fetei decedate a vorbit cu aceasta la telefon si a reusit sa o invoiasca pe adolescenta.

"Am rugat-o, deci insistent, aici sunt toti elevii, spun din nou: Andrada, nu pleca. La fel si cealalta colega a venit la catedra si a spus: V-a sunat mami si v-a trimis un mesaj. Am si mesajul. Mama ei a invoit-o de la ora unu.", a povestit Claudia Cotuna, diriginta fetei, potrivit B1.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Mi-era si prietena si colega foarte minunata, tare de treaba. Am fost in stare de soc, nu ne-a venit sa credem", a spus Alexandra Saina, o colega de-a fetei.

Cealalta victima, tot de 18 ani, se afla in spital, la terapie intensiva.  "Este cu o stare generala stabila, fractura de femur, fractura de tibie, pneumotorace stang, este in curs de consolidare.", a spus dr.

Carmen Pantis, de la Spitalul Judetean de Urgenta Oradea.

Cele doua tinere au fost victimele unui accident rutier grav, care a avut loc pe soseaua de centura a orasului Oradea. Afara ploua, iar masina a derapat si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism. in cealalta masina se aflau o femeie insarcinata si un barbat, care au fost si ei raniti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si