Close sidebar
Close sidebar

A ramas insarcinata cu gemene, iar ce a urmat apoi pare un cosmar. "In luna a 5-a copilasii nu au mai vrut sa stea la mine in burtica"! Una dintre cele mai frumoase interprete de muzica populara din Romania a facut dezvaluiri sfasietoare

Una dintre cele mai indragite cântarete de muzica populara din România, Claudia Zamfir, a povestit despre cel mai negru episod din viata ei. in urma cu 11 ani, Claudia Zamfir a ramas insarcinata cu gemeni, dar sarcina nu a fost lipsita de probleme.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Povestea este trista, dar am trecut 90% peste acest episod. Pe data de 19 octombrie 2007, fiind insarcinata in luna a 5-a copilasii nu au mai vrut sa stea la mine in burtica. Doctorii au tinut cu tot dinadinsul sa ma tina pâna in luna a saptea. Medicii au luptat foarte mult pentru copiii mei. O luna de zile a trebuit sa stau nemiscata in pat pentru a duce sarcina la bun sfârsit. Singura miscare pe care aveam voie sa o fac era sa manânc cu paiul. Nu aveam voie sa tusesc, beam sase litri de apa pe zi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

La sase luni si doua zile le-am adus pe lume pe fetite. Cea mica traieste, o cheama Maria. Cealalta fetita a murit la nastere. Mariei nu-i dadeau sanse la nastere. A urmat o perioada de o luna in care am stat cu emotii pentru ca din punct de vedere al sanatatii nu erau stabile.Dupa ce a murit cea mica am inceput sa cred mai mult in Dumnezeu.

", a spus Claudia Zamfir la "Agentia Vip".
Dupa ce una dintre micute a murit la nastere, cealalta fetita a primit un diagnostic crunt din partea medicilor pediatrici.

"La trei zile dupa ce a murit cea mica, m-au anuntat ca cealalta fetita este nevazatoare. Nu am vrut sa semnez pentru operatie, am vrut ca fetita mea sa fie oarba, dar in viata.

Doamna doctor nu m-a lasat sa ma duc cu un copil nesanatos acasa. Mi-a spus ca nu stiu ce inseamna sa cresti un copil cu handicap. Operatia a reusit. A avut retinopatie, ea s-a nascut asa. Avea doua saptamâni dupa operatie. in momentul in care si-a revenit din operatie a intrat in criza. M-a chemat doamna doctor ca o pierde. in secunda aia, era rosie ca racul. Atunci am spus sa nu ma lase si ea.
in momentul ala, copilul meu s-a linistit. Copilul meu a avut o copilarie normala, in afara de acest episod. Am facut gimnastica medicala si controale regulate".  

Sursa:   spynews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI