Un bărbat a provocat un scandal de proporții la spitalul unde ajunsese în calitate de pacient. Individul în vârstă de 41 de ani a fost agresiv cu medicii și, într-un exces de furie, a rupt bariera de acces.

Bărbatul este suspectat că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

A provocat un scandal de proporții la spital

Autoritățile din Bacău au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

Potrivit informațiilor transmise IPJ Bacău, la data de 14 februarie, bărbatul reținut a iscat un scandal de proporții la spitalul din Onești, unde ar fi ajuns în calitate de pacient. 

Se pare că în seara de 14 februarie 2024, bărbatul a fost transportat la unitatea spitalicească cu o ambulanță. Întreaga perioadă în care s-a aflat în prezența personalului medical, bărbatul a fost agresiv. Ajuns la spitalul din Onești, individul a devenit agresiv și față de agenți de pază, iar, într-un exces de furie, a rupt bariera de acces.

„Din cercetări a rezultat că, la data de 14 februarie a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul de 41 de ani a provocat scandal tulburând ordinea şi liniştea publică în timp ce se afla în incinta spitalului din Oneşti, totodată, provocând distrugeri la bariera porţii de acces în unitate. După administrarea probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea celui în cauză pentru 24 de ore şi l-au introdus în Arestul I.P.J.

Bacău”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul s-ar fi aflat în stare de ebrietate, relatează news.ro.

Citește și: Noi detalii în cazul celor trei frați implicați în scandalul de la Padina. Cum s-au prezentat aceștia în fața procurorilor

pumn

Un bărbat a fost agresiv cu medicii

[Sursa foto: istockphotos]

În acest moment, bărbatul este cercetat în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de distrugere.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si