O adolescentă din Tulcea a sărit de la etajul 4 al unui bloc, după ce apartamentul în care se afla a fost cuprins de un incendiu. 

Ea a fost găsită conștientă în fața blocului

În urma căzăturii, adolescenta s-a ales cu multiple traumatisme. Atât ea, cât și alte două persoane intoxicate cu fum, au fost transportate la spital.

Cei de la ISU au intervenit cu cinci echipaje de pompieri, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Au ars de vii în anexa gospodăriei. Doi bărbați și-au pierdut viața într-un mod cumplit

Un accident similar a avut loc în luna februarie

Proprietara unui apartament din Constanța a suferit răni grave şi nu a supravieţuit, după ce s-a aruncat de la balcon, încercând astfel să scape din flăcări.

"Incendiu s-a produs pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

Este vorba despre un bloc cu 7 etaje, iar incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 6. Proprietara apartamentului a sărit de la balconul apartamentului. Ea a fost preluată de urgență de un echipaj SMURD. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Se pare că și soțul femeii a suferit în urma incendiului.",
a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța, în februarie 2021.

Citeste si: Incendiu devastator la Târgu Mureș

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si