Intamplarea socanta a avut loc intr-o comuna din Iasi. Femeia, in varsta de 53 de ani, era la un magazin din comuna cand barbatul, care se numeste Daniel, a inceput sa o agreseze.

In prima faza, acesta i-a facut propuneri indecente. Femeia l-a refuzat, fapt care l-a enervat pe fostul puscarias.

Astfel, a urmarit-o in drum spre casa. Femeia a povestit, potrivit bzi.ro, ca acesta a lovit-o si  a incercat sa o violeze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. "Politistii au fost sesizati de catre o femeie in varsta de 53 de ani despre faptul ca ar fi fost agresata. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de viol, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fap t", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Daniel M. a iesit din pusacarie recent. El a primit o pedeapsa de patru ani pentru infractiuni rutiere si silvice, dar si pentru vatamare corporala. Din cei patru ani barbatul a stat dupa gratii doar doi ani. Acum, in urma ispravii pe care a facut-o risca sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Intreaga scena s-a petrecut in comuna Prisacani.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si