Close sidebar
Close sidebar

Abia iesit din puscarie, un iesean a batut o femeie pana ce a lesinat si a incercat sa o abuzeze

O femeie din Iasi a fost cat pe ce sa fie abuzata de un barbat care abia ce a iesit de la inchisoare. Infractorul a batut-o pana cand victima si-a pierdut cunostinta, apoi a incercat sa o violeze.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intamplarea socanta a avut loc intr-o comuna din Iasi. Femeia, in varsta de 53 de ani, era la un magazin din comuna cand barbatul, care se numeste Daniel, a inceput sa o agreseze. In prima faza, acesta i-a facut propuneri indecente. Femeia l-a refuzat, fapt care l-a enervat pe fostul puscarias.

Astfel, a urmarit-o in drum spre casa. Femeia a povestit, potrivit bzi.ro, ca acesta a lovit-o si  a incercat sa o violeze.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. "Politistii au fost sesizati de catre o femeie in varsta de 53 de ani despre faptul ca ar fi fost agresata. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de viol, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fap t", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Daniel M. a iesit din pusacarie recent. El a primit o pedeapsa de patru ani pentru infractiuni rutiere si silvice, dar si pentru vatamare corporala. Din cei patru ani barbatul a stat dupa gratii doar doi ani. Acum, in urma ispravii pe care a facut-o risca sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Intreaga scena s-a petrecut in comuna Prisacani.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI