Close sidebar
Close sidebar

Accident Brasov: Un mort si un ranit in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni intre Sinca si Persani

O persoana a murit carbonizata, iar o alta a fost grav ranita, in urma prabusirii, sâmbata dupa-amiaza, a unui avion de mici dimensiuni, intre localitatile brasovene sinca si Persani, in apropierea unei cai ferate, intr-o zona impadurita. Din primele date, apelul la 112 a fost facut de catre pilotul aparatului de zbor care a luat foc la impactul cu solul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Update 15.11: Pilotul avionului un cetatean italian de 66 de ani şi, din primele declaraţii pe care le-a dat anchetatorilor, avionul decolase de la Timişoara şi urma să aterizeze la Ghimbav, informeaza news.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Potrivit informatiilor de la fata locului, accidentul s-a produs, sâmbata dupa-amiaza, intre localitatile Persani si Sinca, iar in urma acestuia o persoana a murit si alta a fost grav ranita.

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvânt al ISU Brasov, la ora transmiterii acestei stiri, echipajele de interventie au ajuns la locul accidentului si acorda ingroijiri medicale persoanei grav ranite. Aceasta are, potrivit lui Sfreja, arsuri pe fata, pe mâini si pe torace.



Echipajele SMURD, ISU si ale Politiei au ajuns la fata locului, iar pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Acesta este al doilea accident aviatic petrecut in ultimele 24 de ore, dupa ce un avion de agremenet a ratat decolarea, in judetul Sibiu, si a cazut de la mica altitudine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI