Close sidebar
Close sidebar

Accident cu patru victime in Constanta! A fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD!

Patru persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, in evenimentul rutier fiind implicate un TIR, o duba si un autoturism. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si elicopterul SMURD.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, vineri, pe DN 38, intre localitatile Movilita si Techirghiol a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un TIR, o duba si un autoturism.

La fata locului s-au deplasat trei ambulante ale Serviciului Judetean, o autospeciala de victime multiple si elicopterul SMURD.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Politistii spun ca accidentul s-a produs din cauza neantetiei in conducere, autoturimul intrand in dubita care circula in aceeasi directie de mers, iar dubita la randul ei in TIR.

In evenimentul rutier au fost ranite patru persoane. Acestea erau constiente si au fost duse la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI