Tanarul din imagini conducea masina care a lovit-o in plin pe femeie. Se poate considera norocos, caci desi masina lui a ajuns un morman de fiare, in sant, atat el cat si sora lui, pasagera in masina, au scapat teferi.  

Totul s-a petrecut chiar la intrarea in localitatea Zadareni. Baiatul intrase in depasire atunci cand femeia, care se afla la volanul masinii pe care acesta incerca sa o depaseasca, a virat brusc.

" Nu a semnalizat sau ce s-a intamplat cand a virat? A semnalizat femeia, dar a semnalizat chiar cand a dat sa intre"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"A semnalizat chiar in momentul in care a dat sa intre pe strada. Eu eram deja in deasire, nu mai avem ce sa fac! am luat-o in plin! Probabil ca nu s-a asigurat! da, nu m-a vazut in oglinzi ca daca se uita, probabil ma vedea"

Soferita aflata in masina lovita a fost insa grav ranita. Femeia tocmai stransese tejgheaua de la sosea unde vindea diverse alimente si se indrepta spre casa.

Oamenii din zona sunt socati, insa stiu ca pe sosea se circula cu viteza mare.

Femeia, in varsta de 67 de ani, a fost dusa de urgenta la spital, dar starea ei este in continuare destul de grava. Politistii spera insa sa-si revina, pentru a putea afla si varianta ei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si