Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul s-a petrecut in afara localitatii Fundu Tutovei, de pe drumul national DN 2F Vaslui- Bacau, dupa ce soferul de 18 ani, care avea permis de conducere de mai putin de trei luni, a pierdut controlul asupra directiei masinii intr-o curba la dreapta. Astfel, autoturism a intrat in derapaj si i-a lovit pe cei doi pietoni, de 16 si 17 ani, care mergeau pe acostamentul soselei, iar apoi s-a rasturnat intr-un lan cu porumb.

”In urma accidentului, a rezultat decesul celor doi minori si ranirea grava a pasagerului din dreapta fata a autoturismului, un barbat de 30 de ani, din municipiul Bacau, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta. Conducatorul auto, ranit usor, a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Anchetatorii i-au recoltat soferului doua probe de sange la spital in vedere stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, politistii au intocmit dosar penal pe numele tanarului de 18 ani pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si