Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit in Bulgaria! 15 oameni au murit si 27 sunt grav raniti, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intr-o prapastie

Autoritatile au trimis in zona masive echipe de interventie. Nationalitatea victimelor nu a fost, deocamdata, precizata.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politiei din Bulgaria, accidentul s-a produs dupa ora 17.00, pe drumul care leaga Sofia de orasul Svoge, din vestul tarii.

Martorii spun ca autocarul a derapat, a lovit mai multe masini si a iesit de pe drum. S-a rasturnat si a cazut intr-o prapastie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autocarul a cazut aproximativ 20 de metri, spun martorii. Echipele de interventie transmit ca aproximativ 50 de oameni erau la bordul masinii. Presa bulgara spune ca erau turisti care ar fi vizitat o manastire din zona.

Cauzele accidentului sunt, deocamdata, neclare.

Anchetatorii banuiesc insa ca tragedia s-ar fi produs din cauza vremii. in zona vizibilitatea era redusa si plouase recent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI