Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit in judetul Olt! A fost implicat un microbuz in care se aflau sase persoane. O femeie a murit

O femeie a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, marti dimineata, in judetul Olt, in care a fost implicat un microbuz in care se aflau sase persoane.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pompierii Garzii Stoenesti, cu o autospeciala complexa de stingere si descarcerare, un echipaj SMURD Caracal si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Olt, au fost solicitati, marti dimineata, sa intervina in comuna Stoenesti, la iesirea spre municipiul Caracal, pe DN 6- E 70, la un accident rutier.

In eveniment a fost implicat un microbuz in care se aflau sase persoane.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In momentul sosirii echipajelor la fata locului, microbuzul se afla in afara partii carosabile, rasturnat pe o parte, iar o femeie era incarcerata. Celelalte persoane au fost gasite in afara microbuzului de echipele de interventie.

Pompierii militari au indepartat elemente de caroserie pentru extragerea victimei, ulterior, femeia, in vârsta de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluata de echipajele medicale in  stop cardio-respirator.

Imediat au fost incepute manevrele de resuscitare, dar fara rezultat.

Patru barbati si o femeie, constienti, au fost asistati medical la fata locului, iar dintre acestia, un barbat si o femeie, care suferisera diverse traumatisme au fost transport,ati la CPU Caracal. Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI