Close sidebar
Close sidebar

Accident de munca la SE Turceni. Un barbat a murit, iar un altul a fost ranit dupa ce un motor a cazut peste ei

Un angajat al Sucursalei Electrocentrale Turceni a Complexului Energetic Oltenia a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce un motor electric la care lucrau a cazut peste ei, Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj deschizand o ancheta. La ora transmiterii acestei stiri, o echipa de la ITM face verificari la fata locului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a petrecut joi dimineata, in jurul orei 9.00, al Sucursala Electrocentrale Turceni a Complexului Energetic Oltenia.

Potrivit inspectorului sef al ITM Gorj, George Romanescu, barbatul in varsta de 52 de ani repara un motor electric cand scutul acestuia s-a desprins si l-a lovit, acesta decedand, in timp ce un coleg de-al sau a fost ranit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"O persoana a decedat in timp ce repara un motor de la care s-a desprins scutul. Un alt angajat a fost lovit peste picioare, fiind ranit si transportat la Spitalul Targu-Jiu. La fata locului se afla doi inspectori de munca pentru a cerceta imprejurarile in care s-a produs evenimentul", a declarat George Romanescu, inspector sef al ITM Gorj.

Barbatul ranit a fost transportat la spital de catre un echipaj SMURD care a intervenit la fata locului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI