Close sidebar
Close sidebar

Accident deosebit de grav pe DN 10, in Buzau! Doua persoane au pierit carbonizate!

Doua persoane au murit, trupurile lor fiind gasite carbonizate, iar alte doua au fost grav ranite in urma unui accident produs pe DN 10 Buzau Brasov, la iesirea din localitatea buzoiana Satuc spre Buzau. Traficul este blocat la aceasta ora.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, agent sef adjunct Mihail Draghiciu, accidentul s-a produs la iesirea din satul Satuc, fiind implicate doua autoturisme.
 
Primele informatii arata ca un autoturism Cielo s-a ciocnit cu un Audi, iar in urma impactului extrem de violent autoturismul Cielo a luat foc. Doua persoane au ramas incarcerate si nu s-au mai putut salva. Trupurile carbonizate ale celor doi ocupanti ai masinii au fost gasite carbonizate de catre pompierii sositi la locul accidentului pentru a stinge incendiul.
 
Alte doua persoane din Audi sunt ranite, fiind preluate de salvari si duse la spital. La fata locului actioneaza pompierii, cu un echipaj de descarcerare, cu o autospeciala de stingere incendii, un echipaj SMURD, trei ambulante de la SAJ Buzau si doua echipaje de politie.
 
Traficul pe DN 10 Buzau-Brasov este blocat la acesta ora, pe ambele sensuri fiind coloane de masini.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI