Conform reprezentanților IPJ Ilfov, accidentul rutier a avut loc joi, 8 iunie 2023, în jurul orelor 08:00.

Un echipaj de poliție, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și care se deplasa în regim prioritar pe Bulevardul 1 Mai, din comuna Berceni, județul Ilfov, la o intervenție sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost acroșat de un alt autoturism, care se deplasa pe strada Codrului din aceeași localitate.

Citește și: Incident dramatic pe o stradă din Lupeni! Un copilaș de 3 ani a fost muşcat de câine sub ochii părintelui

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în impact cu un alt vehicul care circula din sens opus față de autospeciala de poliție.

Cei doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Ca rezultat al accidentului rutier, cei doi polițiști implicați au suferit răni și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: Detalii de ultimă oră despre copilul care a fost salvat dintr-un bazin cu apă, în Timiș! Micuțul s-a stins din viață

Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testului cu aparatul alcool test, iar rezultatul a indicat că nu există prezența alcoolului în aerul expirat de aceștia.

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au efectuat verificările la fața locului, iar în aceste momente, continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Jaf ca în filme la un cazino din Vișeu de Sus. Vânzătoarea a fost amenințată cu cuțitul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si