Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în București! Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe linia de tramvai

Un accident grav s-a a avut loc duminică seara pe Șoseaua Virtuții din București. Un șofer care consumase alcool a pierdut controlul mașinii și a intrat pe linia tramvaiului 41, iar apoi autoturismul s-a răsturnat. Doi copii care se aflau în mașină au fost răniți și duși la spital, traficul a fost complet blocat.

Alina Raducu,

Accident grav în București! Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe linia de tramvai

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

STB anunță că linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri pe Șoseaua Virtuții între stațiile Orșova și Ciurel, iar călătorii vor fi preluați cu autobuzele.

Accident grav pe linia de tramvaiului 41 din Capitală

Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:40. Din primele informații, șoferul unui autovehicul care circula pe Șoseaua Virtuții către Splaiul Independenței, ar fi pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, astfel a pătruns pe șinele tramvaielor. Impactul produs a fost atât de puternic, încât gardul separator metalic pentru linia de tramvai a fost distrus, iar autovehicul s-a răsturnat.

În urma accidentului, doi copii, care erau pasageri în automobil au fost transportați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijri medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru a putea stabili cu exactitate cauzele accidentului

Conducatorul auto, aparent teafăr, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, anunță Brigada Rutieră.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: A murit actorul cu cel mai memorabil rol din Războiul Stelelor

Polițiștii fac cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI