Close sidebar
Close sidebar

Accident grav in Buftea! Un copil de 6 ani a murit si alte cinci persoane au fost grav ranite. Soferul care a provocat accidentul era baut

Accident grav in Buftea! Un copil de 6 ani a murit si alte cinci persoane au fost grav ranite.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul care a provocat accidentul s-a urcat baut la volan. El a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina care circula regulamentar.

In urma impactului un copil de 6 ani a murit si alte cinci persoane, printre care un copil de 10 ani, au fost grav ranite. Cei doi copii se aflau in masina condusa de soferul baut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In primul autoturism, doua persoane adulte au fost descarcerate, iar cei doi copii aflati pe bancheta din spate au fost proiectati din autoturism la cativa metri distanta.

Soferul masinii a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar pasagerul din dreapta, o femeie, la Elias. Copilul a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu.

In a doua masina au fost identificate doua femei, in varsta de 46 si 24 ani, fiind transportate la spitalele Elias si Floreasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI