Sunt imaginile accidentului care i-a spulberat pe cei doi motociclisti de pe sa. Priviti cum tinerii sar in aer cativa metri, apoi se prabusesc pe marginea soselei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul se intampla in judetul Buzau, pe un drum national. Masina albastra incetineste in dreptul unui parc auto. Soferul ofera prioritate masinii din sens opus, apoi vireaza la stanga- mult prea devreme, insa. Ii taie fata motociclistului, care n-are nici macar timp sa incetineasca.

Tanarul de 28 de ani care conducea motorul se ridica imediat dupa impact. Se vede cum schiopateaza si se apleaca, apoi se indreapta, impreuna cu martorii, spre cealalta victima, iubita lui. Fata de 21 de ani este inconstienta.

Ambulanta i-a preluat pe ambii tineri care se aflau pe motor. Fata a suferit rani mai grave, fiind lovita puternic la coloana. Soferul autoturismului, care n-a dat prioritate, este angajat al unei primarii din judet, iar masina apartine institutiei.  Conducatorului auto i s-a deschis dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si