Close sidebar
Close sidebar

Accident grav in Buzau. Doi tineri au fost spulberati de pe motocicleta. Imagini socante

Avem imagini incredibile cu doi tineri spulberati de pe motocicleta! Soferul unui autoturism le-a taiat calea, pe un drum national din judetul Buzau. Intreaga nenorocire a fost surprinsa de o camera de supraveghere. Va avertizam, urmeaza o scena care va poate afecta emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imaginile accidentului care i-a spulberat pe cei doi motociclisti de pe sa. Priviti cum tinerii sar in aer cativa metri, apoi se prabusesc pe marginea soselei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Totul se intampla in judetul Buzau, pe un drum national. Masina albastra incetineste in dreptul unui parc auto. Soferul ofera prioritate masinii din sens opus, apoi vireaza la stanga- mult prea devreme, insa. Ii taie fata motociclistului, care n-are nici macar timp sa incetineasca.

Tanarul de 28 de ani care conducea motorul se ridica imediat dupa impact.

Se vede cum schiopateaza si se apleaca, apoi se indreapta, impreuna cu martorii, spre cealalta victima, iubita lui. Fata de 21 de ani este inconstienta.

Ambulanta i-a preluat pe ambii tineri care se aflau pe motor. Fata a suferit rani mai grave, fiind lovita puternic la coloana. Soferul autoturismului, care n-a dat prioritate, este angajat al unei primarii din judet, iar masina apartine institutiei.  Conducatorului auto i s-a deschis dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI