Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Gorj după ce o ambulanță s-a ciocnit cu o autoutilitară

Un bărbat a fost transportat la spital, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în localitatea Bălceşti, judeţul Gorj, fiind implicate o autoutilitară şi o ambulanţă. Alte două persoane - şoferul ambulanţei şi o pacientă - au avut nevoie de îngrijiri medicale.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, un accident rutier s-a produs în zona localităţii Bălceşti, fiind implicate o autoutilitară şi o ambulanţă.

Acolo s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenţie Novaci, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În urma impactului, şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, era încarcerat, astfel că echipajele au intervenit pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor medical, ulterior aceasta fiind transportată la spital.

Alte două persoane, o pacientă în vârstă de 76 de ani care se afla în ambulanţă şi şoferul ambulanţei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI