Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Hunedoara! Doi bărbați au murit pe loc după ce au ajuns sub roțile unui TIR

Un grav accident s-a produs în zona localității Mintia din Hunedoara. Doi bărbați au murit după ce au ajuns sub roțile unui TIR.

M.A.,

Un grav accident s-a produs în zona localității Mintia din Hunedoara. Doi bărbați au murit după ce au ajuns sub roțile unui TIR.

DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentanții IPJ Hunedoara spun că un bărbat de 53 de ani din Alba, care conducea o autoutilitară spre Arad, nu a respectat distanța față de un TIR. Impactul a fost unul extrem de violent pe DN7 Deva-Arad. Dubița în care se aflau ce doi bărbați, de 53 și 60 de ani, a ajuns sub tir, cele două victime din autoutilitară decedând pe loc după ce au fost strivite de roțile TIR-ului.

"Un bărbat de 53 de ani, din județul Alba, care conducea o autoutilitara pe DN7, din direcția Deva – Arad, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul condus din aceeași direcție de mers de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg (care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia), pe care l-a tamponat în partea din spate.

În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani si a unui pasager de 60 de ani, din jud. Alba, aflat în autoutilitară. Traficul a fost restricționat și dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit observator.tv.

Citeste si: ALERTĂ de cod galben! Meteorologii anunță vreme severă în mai multe zone din țară

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Accident în Prahova! Două persoane au rămas încarcerate

Citeste si: Un poliţist din Teleorman este cercetat după ce le-a vândut colegilor cătuşe cu 50 de lei

La locul accidentului au fost solicitate mai multe echipaje de salvare, între care o ambulanță SAJ. Medicii au depus eforturi pentru a salva viața celor doi bărbați, însă acestea au fost în zadar.

Polițiștii au deschis o anchetă și au început cercetările pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI