Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Timiş: 10 persoane, între care patru copii, implicate. O persoană a murit

Zece persoane, între care patru copii, au fost implicate într-un accident rutier produs, miercuri, în apropiere de Timişoara, între localităţile Remetea Mare şi Bucovăţ. Un om a fost declarat decedat, iar o altă persoană este preluată de elicopterul SMURD.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În accidentul produs, miercuri, pe un drum judeţean dintre localităţile Remetea Mare şi Bucovăţ au fost implicate două autoturisme.

Citeste si: Tragedie în ziua de Crăciun, la Cluj! Un adolescent de 16 ani a murit în urma unui accident

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, doi adulţi au rămas încarceraţi, în urma accidentului rutier.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care 6 adulţi şi 4 copii. Doi adulţi au rămas încarceraţi, din nefericire, o victimă a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului, iar cea de-a doua victimă descarcerată este preluată de către elicopterul SMURD", transmite ISU Timiş.

Citeste si: Un poliţist de 25 de ani a murit într-un cumplit accident în prima zi de Crăciun

Celelalte opt persoane implicate în accident sunt evaluate de către echipajele medicale la faţa locului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc accidentul, potrivit News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI