Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal in Vrancea! O dubita si un autocar, plin cu 40 de oameni, s-au ciocnit - O persoana a murit

Una dintre persoanele ranite grav in urma accidentului produs duminica in judetul Vrancea si in care au fost implicate un autocar si o dubita a decedat la spital, iar cel de-al doilea ranit este in stare grava. in autocar se aflau aproximativ 40 de pasageri.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Judetene Vrancea, persoana decedata este un barbat de 35 de ani care se afla in dubita implicata in accident si care a murit la Spitalul Judetean din Focsani. Cel de-al doilea ranit, care se afla tot in dubita, este spitalizat in stare grava.

De asemenea, in accident a fost ranit si soferul autocarului, care insa are leziuni usoare. in autocar se aflau aproximativ 40 de oameni care plecasera de la Suceava  spre Bucuresti, autocarul facând curse pe acest traseu. Niciunul dintre pasageri nu a fost ranit.
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform Politiei, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic, mai precis ploaie. De asemenea, in zona au loc lucrari de refacere a carosabilului.

Accidentul s-a produs in jurul orei 15.30, pe DN2 (E 85), la iesirea din localitatea Dumbraveni din judetul Vrancea.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI