Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal la Cluj. O soferita a vrut sa intoarca pe lina continua si a produs nenorocirea

O tanara a murit si alta este ranita, dupa ce o soferita in varsta de 30 de ani, din Alba Iulia, a vrut sa intoarca masina pe linie continua, in timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilau, in afara localitatii, dinspre Cluj-Napoca.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timpul manevrei, soferita a fost acrosata in partea laterala de catre un autovehicul condus de o tanara, de 21 de ani, din Gilau, care circula pe aceeasi directie. In urma impactului, a rezultat decesul unei femei, de 35 de ani, din Gilau, precum si ranirea usoara a unei femei, de 19 ani, din Baciu, ambele pasagere in vehiculul condus de tanara de 21 de ani, potrivit IPJ Cluj.

In cauza se continua cercetarile pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs acccidentul si luarea masurilor legale, mai spun politilstii clujeni.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

sursa: observator.tv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI