Primele indicii arata ca soferul a adormit la volan si a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu o autoutilitara care venea din sensul opus de mers.

In urma impactului, soferul autoutilitarei a fost ranit si a primit ingrijiri medicale, la fata locului venind mai multe echipaje medicale.  

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Alba au declarat ca tanarul care a murit in accidentul din noaptea de luni spre marti avea 25 di si a condus un autoturism pe directia Alba Iulia – Sebes, pe un sector de drum in aliniament, insa a adormit la volan si a intrat

in coliziune cu o autoutilitara care venea din sensul opus de mers.   soferul autoutilitarei a incercat sa evite coliziunea, insa nu a reusit si a lovit un pod de pe marginea drumului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tanarul, care locuia in Oiejdea, comuna Galda de Jos, a ramas incarcerat si a murit la scurt timp de la producerea accidentului.   Pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale masinii a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, scrie Adevarul.ro

Traficul rutier a fost blocat timp de circa o ora pentru efectuarea cercetarilor.   Comunicatul IPJ Alba:

”La data de 18.07.2017, 

in jurul orelor 01.39, C.C, de 25 de ani, din Galda de Jos, judetul Alba, in timp ce a condus autoturismul, pe Drumul National 1, la km. 375, pe raza municipiului Alba Iulia, judetul Alba, in directia de mers Alba Iulia- Sebes, pe un sector de drum in aliniament, adoarme la volan, patrunde pe sensul opus si intra in coliziune cu o autoutilitara, condusa regulamentar de S.I., un barbat de 51 de ani, din Deva, judetul Hunedoara. 

  In urma accidentului C.C. a decedat iar S.I. a suferit leziuni corporale usoare si a fost transportat la Spitalul judetean Alba. Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Municipiului Alba sub aspectul comiterii infractiunilor de  ucidere din culpa si vatamane corporala din culpa”. 

Sursa foto: Adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si