Close sidebar
Close sidebar

Accident pe Valea Oltului! Un autoturism si un microbuz s-au ciocnit frontal!

Un microbuz in care se aflau 16 persoane a fost implicat duminica intr-un accident rutier produs pe DN 7, la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea. Niciunul dintre pasageri nu a fost ranit, insa doua persoane dintr-un autoturism care s-a ciocnit cu microbuzul au nevoie de ingrijiri medicale.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, accidentul a avut loc la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea, unde soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire fara a se asigura, iar masina s-a ciocnit cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului, soferul autoturismului si un pasager aflat in autoturismul condus de el au fost raniti, avand nevoie de ajutor medical. Niciunul dintre pasagerii din microbuz nu a necesitat ingrijiri medicale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

DN 7 a fost blocat timp de aproximativ 20 de minute, iar la ora transmiterii acestei stiri traficul rutier a fost reluat in conditii normale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI