Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Accident rutier Iași: O mașină militară a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate. O persoană a fost accidentată în urma impactului

Joi dimineață, în localitatea ieșeana Bularga a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autospecială blindată dintr-un convoi militar.

Alexandra Bercea,

Accident rutier Iași: O mașină militară a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joi, 26 octombrie, în jurul orei 06:30, polițiștii din Iași au fost sesizați prin 112.

„În data de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi.

Cum s-ar fi întâmplat evenimentul?

La fața locului, autoritățile au stabilit faptul că șoferița unui autoturism nu a respectat semnalele de oprire ale unor autospeciale ce aveau semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a lovit un autovehicul dintr-o coloană militară. 

Accident rutier Iași: O mașină militară a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate

[Sursa foto: Realitatea.net]

O persoană a fost preluată pentru îngrijiri medicale

O persoană a fost accidentată în urma impactului. Aceasta a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au testat șoferii cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

Citește și: Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Armatei Române: „Militarii români sunt elemente-cheie în menţinerea posturii de descurajare şi apărare a NATO în regiunea Mării Negre”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident rutier Iași: O mașină militară a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate

Numărul evenimentelor a crescut după izbucnirea războiului din Ucraina

Nu este prima dată când un vehicul militar este implicat într-un accident. Numărul acestor evenimente a crescut după izbucnirea războiului din Ucraina.

Accident rutier Iași: O mașină militară a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate

În mai 2023, un TAB condus de un francez a fost implicat într-un accident pe Splaiul Unirii din Capitală, în intersecția cu A2.

În noiembrie 2022, cinci camioane militare ale armatei Române au fost implicate într-un accident în Ialomița și doi militari răniți. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Armata Română cumpără avioane de luptă în plin val de războaie- Cea mai scumpă achiziție din istoria țării

De asemenea, un automobil de unitate militară a lovit un autoturism, care era parcat regulamentar, în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, potrivit G4Media.ro

În luna martie a anului 2022, un militar de 30 de ani din cadrul Ministerului Apărării Naționale, care participa la un exercițiu în poligonul Smârdan (Galați) a fost accidentat mortal de un tanc. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI