Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier în județul Mureș: un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, luni, 10 aprilie, în jurul orei 16.00, în localitatea Sânvăsii, comuna Gălești.

Diana Bostan,

Accident Mureș

[Sursa foto: ISU Mureș]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La locul accidentului au intervenit pompierii Stației Miercurea Nirajului, însoțiți de o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

”În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat sub tensiune. Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a fost preluat și asistat medical la fața locului de echipajul medical SMURD, suferind leziuni minore”,

a informat ISU Mureș.

Citește și: Un cunoscut fotomodel din România a rămas fără mașină în urma unui accident rutier: ”Nu a fost vina mea”

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

La locul accidentului a fost chemat și un echipaj din partea distribuitorului de energie electrică, pentru îndepărtarea avariei produse. 

Accident rutier produs pe E 85. O persoană a decedat

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe DN E 85, la ieșirea din municipiul Focșani.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la 112, în jurul orei 8.30, în această dimineață. O autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă au intervenit la fața locului.

Citește și: Accident grav în Capitală. Mai multe persoane au fost rănite

O persoană a fost evacuată din autoturism și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Din nefericire, aceasta și-a pierdut viața.  Pompierii militari au acționat pentru decuplarea bornelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, deoarece la locul accidentului existau scurgeri de carburant.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI